Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen gestopt in een perfecte rijpingsstaat.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Toegepaste Behandelingen
Bij Ibericos Brisa ondergaan alle worststukken de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen.
De voordelen van worst
Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees.
Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ
Vetten: 38.5 g
Verzadigde vetten: 15.3 g
Koolhydraten: 2.1 g
Suikers: 1.3 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 3 g